Dimarts, 4 d'Agost de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Falcons han fet l’escala de 10 en l’actuació del dia 29 per Festa Major

La diada de Vigílies ha començat quan faltaven cinc minuts per les tres de la tarda.

Ho ha fet desprès de l’actuació dels Falcons de Vilafranca que han fet una bona actuació amb l’Escala de 10 a peu de plaça, una escala que el dia 31 volen ampliar fins a la d’11. Després han fet dues Torretes, i han completat l’actuació amb la Piràmide drets de 5, per acabar amb un pilar de 4 aixecat per sota i caminat fins el balcó dels administradors. En aquest moment s’ha produït un fet curiós, i és que la colla Jove Xiquets de Vilafranca, pensant que els Falcons ja havien acabat, han muntat el pilar de 4 d’entrada a plaça al mateix moment i han entrat sense que els Falcons s’haguessin acomiadat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: