Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els dies previs a la Festa Major es faran actes a benefici de les obres de Santa Maria

Pels dies previs a la Festa Major de Vilafranca des de la Comissió Santa Maria 2020 s’han preparat una sèrie d’actes per continuar recaptant fons per les obres que s’ha de realitzar.

Un d’habitual, com en els darrers anys, serà l’obertura del cor de santa Maria per poder escoltar i veure els goigs entre els dies 22 i 27 d’agost a dos quarts de nou del vespre. Aquest any, a mes, durant els dies de novena s’obrirà la porta de l’altar de sant Josep que surt al carreró de la torre, de la façana nord, tocant al palau Baltà. D’aquesta manera es facilitaran les entrades i sortides en els dies de mes assistència a novena i goigs.

Per una altra banda aquest proper dissabte, a dos quarts de dotze del migdia, a la porta lateral de la plaça santa Maria, es presentarà el numero de loteria de Nadal de Santa Maria 2020, que es podrà trobar en diferents establiments de Vilafranca. Durant la presentació es podran adquirir les primeres butlletes, que tenen un preu de 5€. Aquesta presentació anirà acompanyada de sant Fèlix petit, per tots aquells que vulguin ser els primers a tenir el número 06062 a les seves mans. El segon dia de parada de loteria serà el dimecres 22 d’agost, primer dia de novena i goigs, en una parada també a la porta lateral. Posteriorment es podrà trobar també als establiments Nostrum, Teixits Solà , Forn Mitjans, Tintoreria Juncosa, Farmàcia Miralles, Farmàcia Jonch, Pastisseria Bertràn, Forn Rius,  Impremta Esteva i a la mateixa Rectoria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: