Divendres, 10 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els administradors de la Festa Major han venut 1025 programes en els dos dies de la capta

Aquest dimarts i dimecres s’ha celebrat la capta de la Festa Major de Vilafranca.

Durant aquests dos dies els administradors de la Festa Major han venut 1025 programes. El primer dia, al matí, es va fer la venda pels carrers del centre. A la tarda es va celebrar la capta a diferents barris. Durant el segon dia, la capta va passar per diferents residències de gent gran i l’Hospital Comarcal de l’Alt Penedès, i a la tarda es va celebrar la capta per diferents barris de Vilafranca. Per exemple al carrer Torrelles del barri de Les Clotes. Les sensacions dels administradors de la Festa Major són molt positives.

A les Clotes hi havia presència del Drac i del ball de panderetes. També la parada amb venda de programa i marxandatge, amb la possibilitat de pagar amb targeta, fins i tot.

El president de l’Associació de Veïns del barri de les Clotes, Patro Recober, assenyala que des del primer any que es fan activitats als barris les associacions de veïns s’hi ha sumat, col·laborant. En el seu cas destaca també que és una manera de donar a conèixer la festa als nouvinguts.

Als barris es fan diferents activitats pel públic familiar, i també assagen alguns balls, com en aquest cas podia ser el de les panderetes. A vegades es poden veure imatges prou divertides com el Drac ballant envoltat de panderetes.

El quintet d’administradors vol agrair a totes les persones que han comprat el programa i, d’aquesta manera, ajuden a construir la Festa Major. També agraeixen, molt especialment, l’ajuda de la comissió de la capta.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: