Diumenge, 17 de Gener de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El vehicle de l’ADF d’Avinyonet que va bolcar va ser retirat dels bombers perquè no era segur

Era un model  de camió que els bombers de la Generalitat van retirar l’any 2003 després de concloure que no eren segurs.

Segons informava aquest dissabte el diari El Periódico, el conductor del camió mort dijous de la setmana passada a la N-340 a l’Arboç quan es dirigia a l’incendi de Castellet conduïa un vehicle Pegaso anomenat Egipci. Un model  de camió que els bombers de la Generalitat van retirar l’any 2003 després de concloure que no eren segurs. Dos bombers van morir l’agost del 2003 en accidents amb camions Pegaso dels anomenats egipcis. En els dos casos els accidents van ser a causa d’una sortida de via després que es rebentés la roda, com en el cas de la setmana passada. El mateix any 2003 la Generalitat va ordenar paralitzar la flota d’egipcis dels bombers.

ADF

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: