Dijous, 7 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El sopar popular a la plaça de l’Oli manté l’esperit reivindicatiu dels dies previs a la Festa

Després del pregó, els qui van voler es van quedar a la plaça de l’Oli per tal de participar en el sopar popular que organitzaven el CDR de Vilafranca i la Barraca.

És el primer any que col·laboren ambdues entitats en aquesta activitat, i com explica Antoni Vidal un dels organitzadors, enguany tant aquest acte com molts altres de la Més Típica tindran enguany un aire molt reivindicatiu.
Aquesta activitat ja fa temps que se celebra el dia 28, tot just després del pregó i les persones que volen participar-hi porten diferents aliments per tal compartir-los. El sopar no te un preu pre-establert, i cadascú fa l’aportació que considera en funció del que menja.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: