Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El nou entrenador del Moja, Manel Lora, espera assolir l’ascens de l’equip a segona catalana

Aquest dimecres Penedès TV emet en l’espai de l’Entrevista dels Esports, una entrevista de Ramon Filella amb el nou entrenador del Moja de futbol.

Manel Lora ha passat per diferents equips a la comarca amb resultats positius i el president del Moja l’ha fitxat aquest estiu.

El Moja va jugar diverses temporades a la segona catalana, i la temporada passada, a tercera, tenia l’aspiració de recuperar la categoria. No va poder ser. Van quedar cinquens. Ara Lora enfronta el repte amb ganes de fer que l’equip retorni a la segona catalana.

A tercera no hi seran aquesta temporada equips molt forts, com el San Mauro o La Ribetana, que han pujat. Però els de Moja s’hauran de veure les cares també amb equips prou potents com el Sitges o el Cubelles.

Per fer-ho s’ha reforçat amb noves incorporacions, alguns jugadors que ja estaven amb Lora al Riudebitlles. Caldrà tenir en compte, però, les absències. Han marxat del Moja el porter Revilla i el golejador Galindo.

Respecte al segon l’entrenador assenyala que la seva substitució s’haurà de fer amb joc d’equip.

El nou entrenador del Moja està acostumat a fer treballar els equips. Va aconseguir ascensos quan va entrenar al Torrellenc, a l’Atlètic Vilafranca i al Sant Cugat. L’entrevista amb Manel Lora la podeu veure avui a Penedès TV, aquest dimecres a dos quarts de cinc de la tarda i en repetició cada quatre hores.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: