Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El futbol dels Monjos i el base del Mas Catarro tindran a partir d’ara la mateixa coordinació

En declaracions al programa l’Entrevista d’Esports de Penedès TV, conduit per Ramon Filella, l’entrenador dels Monjos ha explicat que enguany també assumirà les funcions de coordinador del base.

Alberto Tauste va assumir la direcció del primer equip dels Monjos el mes de desembre de l’any passat i considera que hi ha d’haver més relació entre el base i el primer equip. Assumint la coordinació del Mas Catarro va posar com a condició inicial recuperar també l’equip juvenil.

Tauste va agafar les regnes del primer equip dels Monjos un cop començada la temporada, i els Monjos va quedar novè a la Lliga Penedesenca. Ara assenyala que un dels seus principals objectius per aquesta propera temporada és lluitar per la Copa Ràdio Vilafranca de futbol.

La principal novetat és , però, el fet que s’hagi ajuntat la direcció del primer equip amb la coordinació del futbol base. Alberto Tauste es pera fer de pont entre les dues entitats del mateix club.

Per tal d’explicar el funcionament d’aquesta novetat es va mantenir una reunió amb els tècnics del Monjos i el Base i amb les famílies.

També s’han mantingut contactes amb els tècnics municipals del Monjos. Una reunió que Tauste valora de forma molt positiva, apuntant l’objectiu comú de reforçar els futbol en un municipi que té també bons equips en altres modalitats esportives com el voleibol, l’hoquei o el bàsquet.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: