Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El FC Vilafranca no ha passat ronda el Torneig d’Històrics tot i haver guanyat al Sant Andreu

El primer partit del triangular per arribar a semifinals entre el Manlleu i el Vilafranca va ser clau pel resultat final.

La competició es disputava al camp del Martinenc. El Manlleu va ser clarament superior al Vilafranca, que va jugar amb un equip amb la majoria de jugadors sub23 i moltes noves incorporacions. A més el Manlleu es va trobar amb la sort d’un gol en pròpia porta del defensa debutant del Vilafranca, Antonio Pelegrin. El degà penedesenc no havia de fallar en aquest primer enfrontament contra un rival a priori inferior, però va perdre 1 a 0.

En canvi en el segon partit amb el tot poderós Sant Andreu el FC Vilafranca va fer jugar bona part dels jugadors de la temporada passada o d’aquells que apunten a titulars. Tot i que els barcelonins es van avançar en el marcador, un gol de Víctor Oribe va aconseguir l’empat i un golàs d’Adai va donar la victòria als vilafranquins per 1 a 2. Resultat que no va ser suficient. Així, doncs, el Sant Andreu és el tercer semifinalista del Torneig d’Històrics després d’imposar-se al grup 3. Els andreuencs es van imposar gràcies a la diferència de gols a favor, ja que van superar el Manlleu per 2 a 0.

Aquest dijous, Muntanyesa, Martinenc i Hospitalet lluitaran per l’últim bitllet per a les semifinals. En funció del que faci l’Hospitalet aquest diumenge hi haurà o no competició de la Copa Catalunya entre el Vilafranca i l’Hospitalet. Si l’Hospi passa a la semifinal del Torneig d’Històrics, el partit de Copa Catalunya es disputaria el dimarts vinent a Vilafranca a dos quarts de vuit del vespre. Si l’Hospitalet no passa, la Copa es jugarà a Vilafranca aquest diumenge també a dos quarts de vuit.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: