Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

El 17 d’agost comencen els assajos del Cor dels Goigs

Els Administradors de la Festa Major 2018, el Servei de Cultura i l’equip de coordinació dels Goigs han fet públic el calendari d’assaig del Cor dels Goigs de Sant Fèlix.

Les audicions de nous cantaires se celebraran el 16 d’agost a les 8 del vespre, a l’Auditori de l’Ateneu Municipal. El mateix dia i lloc, a dos quarts de 9 del vespre, assajaran les sopranos i contralts.

L’assaig de tenors i baixos està convocat el 17 d’agost, a dos quarts de 9 del vespre a l’Auditori de l’Ateneu Municipal.

El 20 d’agost, a dos quarts de 9 del vespre, hi haurà assaig de tot el Cor.

I finalment, el 21 d’agost, a dos quarts de 10 de la nit i a la Basílica de Santa Maria, tindrà lloc l’assaig general de Cor i Orquestra.

Les persones que l’any passat ja van participar en el Cor dels Goigs i estan interessades en continuar, s’han de presentar directament als assaigs. Si hi ha persones interessades en incorporar-se al Cor i no hi han participat mai, s’han d’adreçar a les audicions del dia 16 d’agost on es farà una petita prova.

Per a més informació es pot trucar al Servei de Cultura, al telèfon 93 890 04 59, o bé escriure un correu electrònic a l’adreça .

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: