Dimarts, 5 de Juliol de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Doble clàssica de castells de 8 dels Xicots de Vilafranca amb el castell de 9 a l’horitzó

Doble compromís dels vermells, dissabte a casa i avui a Sitges, enllestint quatre castells de 8 que cada cop presenten millor cara.

Satisfets, i molt, han d’estar els Xicots de Vilafranca en un cap de setmana profitòs, que els ha fet fer molta colla i sobretot adonar-se’n que aquest inici més complicat de la temporada que les anteriors, ha estat d’aprenentatge i sobretot de no deixar-s’hi anar.

Tant a la diada de dissabte davan de Cal Noi-Noi, com avui mateix a la Festa Major de Sant Bartomeu de Sitges, els Xicots han descarregat amb comoditat dues clàssiques de castells de 8.

Sobretot el 3 de 8, ja en porten vuit de descarregats i que ha estat el castell escollit per atacar el dia 29 els nou pisos. Sense renunciar a fer una bona Festa Major aquests darrers dies aquesta possibilitat els sembla una realitat. Els 4 de 8 dels dos dies també han presentat bona cara, sobretot el de Sitges, amb una mida envejable. També doble ració de Torre de 7, que no obstant no acaben d’estar còmodes amb aquest tronc i la de 8 amb folre s’haurà de treballar i molt, si es que arriba per Festa Major. Pel que es veu el castell de nou passarà pel davant. En pocs dies han possat una cinquena marxa necessària, que els ha animat a màxims.

Dissabte a la tarda a la diada prèvia de Festa Major al Firal van estar acompanyats de la Colla Castellera de La Bisbal que va signar una de les seves millors actuacions de mai, amb el 3 de 7, la Torre de 6 i el Pilar de 5 com a castells destacats. A Sitges avuit mateix, els Minyons de Terrassa han descarregat els sus primers 4 de 9 amb folre i 3 de 8 amb l’agulla de l’any, mentre que la colla local, la Jove de Sitges ha tingut en el 5 de 7 el seu millor castell.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: