Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Clàssica de Castells de 8 dels Xicots de Vilafranca a Castelldefels

Els vermells van resoldre amb solvència una nova jornada amb dos castells de 8, per seguir avançant en l’estrena de nous castells per Festa Major

Els Xicots de Vilafranca va actuar dimecres tarda a la Festa Major de Castelldefels, la població del Baix Llobregat on des de fa uns anys porten bons castells el 15 d’agost.

Van obrir la seva actuació descarregant el seu cinquè 3 de 8 de l’any, que van haver de treballar en una baixada exigent per al pis de quarts. Més tranquil es va mostrar el 4 de 8 de la segona ronda, també el cinquè, encara que més pesant i que ens propers dies aniran aprimant. Van tancar la diada amb la seva vuitena Torre de 7, que es va mostrar nerviosa a la baixada i que necessita encara assaig per poder-la veure de 8 pisos. Una bona diada que els va permetre sumar una nova clàssica.

Gran paper de la colla local dels Castellers de Castelldefels, que va descarregar el 5 de 7, va estrenar el 7 de 7 i va acabar fent dos castells de set simultanis, el 3 i el 4 de 7. Els Nois de la Torre va saldar la diada amb el 3 de 7, el 4 de 7 i el 3 de 6 amb l’agulla, mentre que els Castellers de l’Alt Maresme ho va fer amb 3 de 7, 3 de 6 amb l’agulla i Torre de 6.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: