Dijous, 26 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Cesk Freixas i Blaumut tocaran gratuïtament el 14 de setembre a Moja

Aquest 2018, Canal 20-Ràdio Olèrdola fa 25 anys i per celebrar l’aniversari organitza un concert gratuït amb el cantautor penedesenc Cesk Freixas i el grup Blaumut.

Serà el divendres 14 de setembre, a la finca municipal de la Muntanyeta, a Moja.

L’any que ve es compliran 15 anys de la primera aparició del riudebitllenc Cesk Freixas als escenaris. Ha editat 6 treballs i en el darrer,  “Proposta”, Freixas consolida un so més contundent d’estètica rock, sense oblidar l’acostament cap a sonoritats més mediterrànies.

Per la seva banda, Blaumut  combina el folk amb el pop, la música clàssica i la cançó d’autor. Les seves són lletres plenes d’imatges evocadores i els  arranjaments d’instruments clàssics de corda, i el so de diverses andròmines acaben de donar un segell inconfusible a les seves cançons. Cançons seves com “Bicicletes” ,“Pa amb oli i sal” o “Vint-i-un botons”  ja formen part del fil musical del país.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: