Divendres, 12 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ballada de sardanes en suport als presos polítics i la sardana com a Patrimoni Immaterial

La ballada es farà el proper 24 d’agost, i s’organitza des de l’escola de sardanes de l’Associació de Veïns de Sant Julià. Tindrà lloc en acabar els goigs davant de la basílica de Santa Maria.

Des de l’escola de sardanes de l’Associació de Veïns de Sant Julià s’està organitzant una ballada de sardanes per el 24 d’agost en els dies previs a la Festa Major de Vilafranca que neix amb un doble objectiu. Joan Montserrat, de l’escola de Sardanes, explica que d’una banda volen mostrar el suport als presos polítics, però també reivindicar i donar suport a la demanda que la sardana sigui declarada Patrimoni Immaterial de la Humanitat.
La ballada es farà amb l’acompanyament d’una cobla formada per a l’ocasió per els músics per la independència que interpretaran la sardana nosaltres decidim del mestre Casellas.
La idea és que uns quants balladors facin una rotllana dalt del campanar de Santa Maria, mentre que a la plaça la resta vagin fent rotllanes d’entre 12-15 balladors. Serà a la sortida de goigs, i els organitzadors demanen que la gent s’apunti bé al faceboock de l’Associació o al seu correu electrònic

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: