Dissabte, 4 de Febrer de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Avui es descobrirà un monòlit en record a Pau Pérez

El jove va ser una de les víctimes dels atemptats del 17 d’agost de l’any passat.

Ara fa un any dels greus atemptats de Barcelona i Cambrils. A Vilafranca la desgràcia també va tocar de ben a prop amb l’assassinat de Pau Pérez. Per aquest motiu, l’Ajuntament li dedicarà un monòlit a la zona enjardinada d’accés al camp de futbol municipal, avui a dos quarts de vuit del vespre.

Pau Pérez era un jove de 34 anys, molt conegut a Vilafranca degut a la seva vinculació amb diverses entitats, en especial esportives i del món del futbol. Així es va notar en el seu comiat, el dia 21 d’agost a Santa Maria, al que hi van acudir prop de 3.000 persones.

Durant el mateix moment de la celebració de la cerimònia es va conèixer  la mort del seu assassí, el terrorista Younes Abouyaqoub, a mans dels Mossos d’Esquadra a Subirats.

La descoberta del monòlit tindrà lloc avui, divendres, a dos quarts de vuit del vespre, a la zona enjardinada d’accés al Camp de Futbol Municipal i a la pista d’atletisme de la Zona Esportiva.

L’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat de diversos membres de l’equip de govern i del consistori, descobrirà un monòlit de marbre en memòria de Pau Pérez, vilafranquí víctima dels atemptats de Barcelona i Cambrils d’ara fa un any. El monòlit ha estat obra de l’escultor Xavier Escala, de Sant Cugat Sesgarrigues. A l’acte també es farà un minut de silenci per a totes les víctimes dels atemptats i d’altra banda, aquest dissabte també es recordaran les víctimes, entre els quals el vilafranquí Pau Pérez, a la missa de vigília a les vuit del vespre a la basílica de Santa Maria.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: