Dimarts, 19 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Vilafranca celebra un intercanvi juvenil amb 38 joves europeus

6 joves penedesencs i una trentena provinents de França, Letònia, Lituània, Itàlia i Irlanda participen a l’intercanvi juvenil internacional que comença demà i acaba dimecres vinent.

Aquest és el segon intercanvi juvenil del programa Erasmus+ realitzat a Vilafranca a través del SIAJ, després de l’Europe Creative Place, realitzat l’abril de l’any passat”. Aquesta és una de les línies de treball de l’assessoria de mobilitat internacional del SIAJ: crear projectes de participació amb joves de la vila i d’altres països europeus, facilitant la creació d’una xarxa juvenil de contactes transculturals i transnacionals.

L’intercanvi es titula  “Body Language 4 Inclusion” i posarà sobre la taula les barreres comunicatives que ens trobem diàriament en les societats europees, com explica el regidor de Joventut, Miquel Medialdea.

El programa d’activitats consta d’accions de coneixença, altres orientades a la pràctica d’activitats de teatralització i, finalment, els joves invertiran els darrers dies a preparar una representació conjunta que sintetitzarà i donarà a conèixer les conclusions a les quals hauran arribat. Aquesta “performance” serà oberta al públic que en vulgui gaudir i es realitzarà al Centre de la vila, el dimecres vinent, darrer dia de l’estada.

Una de les 6 joves penedesenques participants, l’Elena López, ha explicat que s’ha inscrit atreta per la possibilitat de fer teatre, practicar l’anglès i conèixer joves europeus.

Als sis joves penedesencs els motiva conèixer gent d’altres cultures, fer teatre i practicar l’anglès, així com l’oportunitat d’exercir d’amfitrions amb altres joves d’arreu d’Europa.

L’intercanvi juvenil també compta amb la participació de diverses entitats: les vilafranquines Et. Al. i Txatxipiruli, que utilitzen el teatre com a eina de transformació social des de diferents perspectives, la Fundació l’Espiga o l’associació de jocs de taula ADALT.

 

Enquesta

El judici als independentistes farà que la imatge d'Espanya…

Programació

Ràdio Vilafranca

07:00
Notícies en xarxa
Informació general
08:00
Penedès matí
Informatiu diari

Penedès Televisió

06:45
40 hectàrees
Introducció
07:00
Notícies en xarxa
Informació general del país

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: