Dimarts, 21 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Vilafranca ampliarà i remodelarà el pavelló de la Gamba el 2019

L’alcalde, Pere Regull, i els regidors Francisco Romero, Anna Doblas i Josep M. Martí han presentat el nou equipament esportiu que entrarà en marxa al setembre-octubre de l’any vinent.

Serà un pavelló annex i connectat al pavelló de la Gamba, per el qual s’hi accedirà perquè aprofitarà els serveis comuns i comptarà amb una superfície construïda de 2.520 m2 de planta baixa; una primera planta de 620 m2 i una planta altell de 80 m2. Pel que fa a la superfície d’urbanització de l’entorn, tindrà amb un espai enjardinat de 317 m2 i un espai pavimentat de 1.199 m2.

El nou equipament donarà sortida a la gran demanda que té el pavelló de la Gamba, amb més de 400 usuaris diaris, i permetrà flexibilitzar les franges horàries de la pràctica esportiva i donar cabuda a més modalitats i categories dels diferents esports que s’hi practiquen com ha explicat la regidora d’Esports, Anna Doblas.

El regidor de Serveis Urbans, Josep Maria Martí, ha presentat els trets arquitectònics i tècnics del nou pavelló, destacant que inclou una pista poliesportiva triple, permetent jugar 3 partits alhora en certes categories i modalitats esportives, i que permetrà l’entrenament en 6 pistes.

L’obra inclou 4 vestidors col·lectius, 3 vestidors de tècnics i 3 magatzems esportius; lavabos per esportistes i per espectadors i grades per a 320 espectadors.

Martí també ha posat èmfasi en que tindrà la màxima qualificació en aspectes de sostenibilitat i d’eficiència energètica.

L’alcalde, Pere Regull, s’ha mostrat molt content de donar compliment a un compromís adquirit amb moltes entitats esportives, tot destacant l’alta activitat esportiva de la nostra ciutat, ja sigui a nivell professional o lúdic.

El pressupost per al nou equipament és de 3.342.000 mil euros (iva inclòs). Les obres començaran aproximadament a principis del 2019 i finalitzaran al voltant l’inici de la temporada esportiva, al setembre-octubre de l’any vinent.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: