Dissabte, 20 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una gimcana ha servit perquè els 38 participants a l’intercanvi juvenil europeu trenquin el gel

La gimcana ha estat la primera activitat pública de l’intercanvi juvenil “Body Language 4 Inclusion” que se celebra a Vilafranca fins dimecres vinent.

Tenia lloc ahir dijous pel Centre de Vilafranca i permetia a aquests joves francesos, letons, lituans, italians, irlandesos i penedesencs descobrir l’entorn, anar-se coneixent i fer pinya.

En totes les activitats els acompanya Sergi Gallego, l’assessor en mobilitat internacional del SIAJ.

A cadascun dels grups hi havia un dels 6 joves penedesencs que participen a l’intercanvi per introduir-los en la nostra cultura i mostrar-los Vilafranca.

Tot i que encara portaven poques hores plegats, una de les participants, l’Anastasia de Riga, ens explicava que els companys eren fantàstics. També deia que estava encantada amb Vilafranca, sobretot amb la seva arquitectura i patrimoni.

Al llarg d’aquests dies, els nois i noies reflexionen sobre les barreres comunicatives que ens trobem diàriament en les societats europees a través de les arts escèniques i dimecres vinent oferiran una performance a la plaça de la Vila, que mostrarà les conclusions a les quals han arribat.

La llengua oficial de l’intercanvi és l’anglès i el seu centre neuràlgic és l’alberg municipal de La Fassina, tot i que també podreu veure aquests 38 joves fent activitats pel Centre de la Vila.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: