Diumenge, 25 d'Octubre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Una coral de puericantors alemanys actuarà el proper 12 de juliol a Santa Maria

De l’11 al 15 de juliol, Barcelona acull després de 20 anys el Congrés Internacional de Pueri Cantores organitzat per la Federació Catalana de Pueri Cantores.

Es tracta d’ una celebració cultural mundial que reunirà 4.000 infants cantaires de més de 100 nacionalitats i que durant 5 dies se celebraran concerts a diferents esglésies de la ciutat i en d’altres parts del territori, com és el cas de Vilafranca. La capital de l’Alt Penedès rebrà la coral de la Catedral de Münster a Alemanya el proper dia 12 amb la participació de 133 nens i nenes.

Tal com afegeix la regidora Xell Montserrat, l’acte serà una bona oportunitat per conèixer repertoris poc habituals.

Per la seva banda, el regidor de cultura, Raimon Gusi va mostrar la seva satisfacció de poder acollir a Vilafranca aquesta coral de puericantors i de poder col·laborar amb la Comissió Santa Maria 2020, ja que el concert s’emmarca dins dels actes per a recaptar beneficis en favor de les obres de la basílica.

Des de la Comissió Santa Maria 2020, el Quim Mach acompanyat de la Margarita Roma, agraïa la col·laboració de l’ajuntament i recordava que Santa Maria és un dels espais més grans de Vilafranca i adients per acollir aquest tipus d’esdeveniments.

El concert serà el proper 12 de juliol a 2/4 de 9 del vespre i es mantindrà el sistema de taquilla inversa. És a dir, l’entrada serà gratuïta i s’aportarà el que cadascú cregui oportú a la sortida del concert.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: