Dimarts, 23 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Un any més el Tour de França és el protagonista de les primeres hores de “Al teu aire”

Ja fa uns quants any que la passió per el ciclisme, i més concretament per el Tour de França, ocupa les primeres hores del programa “Al teu aire” de Ràdio Vilafranca de dilluns a divendres.

Amb la col·laboració del club ciclista penedesenc El Repetxó, que normalment mira de comptar amb la participació d’algun convidat que pugui aportar el seu coneixement sobre el ciclisme o del mateix tour. Aquest passat dimarts, per exemple, es va acostar a Ràdio Vilafranca un habitual d’aquestes col·laboracions com és l’ex-corrdor professional Àngel Edo. Reconeix que s’ho passa molt bé, i que per això sempre que pot aprofita l’oportunitat per participar a la Tourtulia.
Aprofitant el seu coneixement de la curda i dels equips, també va parlar sobre la participació del vilanoví Marc Soler en aquesta edició de tour amb l’equip Movistar. Per Edo és important que Soler conegui la cursa i li vagi prenen el pols, ja que considera que en uns anys ha de ser un dels candidats a guanyar el Tour de França. Ara cal que treballi i aprengui.
Durant les properes setmanes, de dilluns a divendres a partir de quarts de quatre de la tarda, l’emoció del tour arribarà als oients del Penedès amb el Repetxó i la coordinació d’Àlex Santamaria, el responsable del programa Al teu Aire.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: