Diumenge, 24 de febrer de 2019
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Toni de la Rosa deixa la presidència de la Confraria del Cava

Toni de la Rosa i Torelló ha anunciat aquesta setmana que deixa el càrrec al capdavant de la Confraria del Cava, perquè es vol dedicar de ple a l’empresa familiar.

En una carta enviada als socis de la Confraria, De la Rosa ha comunicat que Jaume Armengol, que actualment era vicepresident, assumeix les seves funcions juntament amb la resta de membres de la junta directiva i el consell capitular, fins que es convoqui l’Assemblea General per elegir nou president.

Durant els cinc anys en què De la Rosa ha estat president de la Confraria s’han consolidat les activitats de l’entitat i se n’han introduït de noves, destacant el canvi de la coronació de la Reina del Cava pels Ambaixadors del Cava produït fa dos anys, la posada en marxa de la campanya “Per Sant Jordi llibre, rosa i Cava” o la consolidació de la Nit Solidària del Cava que serveix a la Confraria per a recaptar fons per Càritas.

 

 

Enquesta

Convocar eleccions generals per l'abril em sembla...

Programació

Ràdio Vilafranca

05:00
Cinc a la setmana
Efemèrides i música, amb Francesc Murgadas
06:00
Bona música
Programa musical

Penedès Televisió

05:00
El taller de l'artista
Ángel Camino - escultor i gravador
05:15
40 hectàrees
Introducció
05:30
Teló de fons
L'actualitat de les arts escèniques

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: