Dimarts, 11 de desembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Toni de la Rosa deixa la presidència de la Confraria del Cava

Toni de la Rosa i Torelló ha anunciat aquesta setmana que deixa el càrrec al capdavant de la Confraria del Cava, perquè es vol dedicar de ple a l’empresa familiar.

En una carta enviada als socis de la Confraria, De la Rosa ha comunicat que Jaume Armengol, que actualment era vicepresident, assumeix les seves funcions juntament amb la resta de membres de la junta directiva i el consell capitular, fins que es convoqui l’Assemblea General per elegir nou president.

Durant els cinc anys en què De la Rosa ha estat president de la Confraria s’han consolidat les activitats de l’entitat i se n’han introduït de noves, destacant el canvi de la coronació de la Reina del Cava pels Ambaixadors del Cava produït fa dos anys, la posada en marxa de la campanya “Per Sant Jordi llibre, rosa i Cava” o la consolidació de la Nit Solidària del Cava que serveix a la Confraria per a recaptar fons per Càritas.

 

 

Enquesta

El creixement de l'extrema dreta és degut sobretot a…

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
21:00
Alt voltatge
Alt Voltatge!

Penedès Televisió

15:30
Músics d'aquí
Jànio Marti - pianista i director
16:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
16:30
Punts i gols
Informació esportiva penedesenca, amb Tito Boada

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: