Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Toni Albà a l’acte de Pàmpol Roig sobre “la cultura de la repressió”

El concurs de música Pàmpol Roig ha celebrat amb un acte sobre “la cultura de la repressió” amb la presència de Toni Albà i Joan Mangues.

Divendres tenia lloc a l’exterior de l’auditori municipal de Vilafranca una nova edició del concurs musical per a grups emergents del Penedès Pàmpol Roig. L’acte central eren les actuacions de les formacions que participaven al concurs: Foc, Contra Corrent, Diacrítics i Punk i apart. I el posterior concert de l’Orquestra Mitjanit, a més de les actuacions dels Músics per la llibertat i el Dj Hurtu.

Però, abans, l’associació organitzadora, Pàmpol Roig, amb la col·laboració de Jovent Republicà i Acampada Jove, va organitzar una xerrada al voltant de la “cultura de la repressió” protagonitzada per l’actor i director Toni Albà, imputat per injúries per diversos tuits, el músic Cristian Gómez, Mulay Embarek, membre del col·lectiu de suport a Valtonyc, i Joan Mangues, que va ser acusat d’injúries per acusar a Twitter la policia de la mort d’un ciutadà senegalès a Madrid el passat mes de març.

Toni Albà explicava minuts abans que comencés la xerrada la seva situació. L’actor també afirmava que “no s’hauria imaginat mai acabar als jutjats per uns tuits”.

Sobre el concurs Pàmpol Roig, Foc va ser el grup guanyador després de la votació mixta entre un jurat i el públic assistent. El premi consisteix en la participació a la final nacional del concurs Música Jove, en el marc de l’Acampada Jove, que se celebra a Montblanc del 19 al 21 de juliol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: