Dimarts, 23 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

S’estrenen nous punts d’informació turística a l’Alt Penedès

Prop de 40 punts d’informació turística al Penedès compleixen amb els requisits d’excel·lència i formació que impulsa la Diputació i el Consorci de Promoció Turística del Penedès

El diputat de Turisme de la Diputació, Pere Regull i el president del Consorci de Promoció turística del Penedès, Sergi Vallès, han lliurat aquesta setmana els distintius que reconeixen als nous establiments i serveis de l’Alt Penedès com a Punts d’Informació Turística i que es sumen als 30 que ja existien a la comarca.
L’acte s’ha fet al km.0 d’enoturismePENEDÈS a Vilafranca, i Sergi Vallès destacava l’aposta per millorar l’atenció als visitants que fan aquests establiments.
Per la seva banda, el Diputat de Turisme recordava que cal fer bé les coses per tal d’atreure turisme de qualitat. Regull posava en valor la formació per tal de poder fer arribar el millor possible la informació turística del Penedès als visitants.
Impulsat per la Diputació de Barcelona i coordinat en territori pel Consorci de Promoció Turística des de fa ara 4 anys, és impulsar el nombre de punts d’informació turística que vetllin per l’acollida al turista en destinació, amb un servei d’atenció personalitzat i de qualitat.
Aquest programa permet formar i dotar a aquests equipaments de les eines per informar, orientar i acompanyar al visitant, alhora que crea una xarxa de punts d’informació turística publico privada.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: