Dissabte, 13 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Rebuda a una escola d’hoquei d’Israel que assisteix al Campus del Club Patí Vilafranca

Rebuda a una escola d’hoquei d’Israel que assisteix al Campus del Club Patí Vilafranca

Eels joves israelians comparteixen l’aprenentatge de l’hoquei amb sortides culturals i activitats de tot tipus

L’Alcalde de Vilafranca, Pere Regull, acompanyat per la regidora d’Esports, Anna Doblas, i pels regidors Josep Maria Martí, Maria Dolors Rius i Raimon Gusi, va rebre divendres els integrants de l’escola Roller Hockey School Alon Vizman de la vila de Giv’at Ada, situada a uns 50 quilòmetres de la ciutat de Haifa (Israel).
A la rebuda també hi ha estat present el president del Club Patí Vilafranca, Quim Vàzquez, així com membres de l’equip tècnic del club vilafranquí.
Aquesta escola d’hoquei, on conviuen infants i joves tant àrabs com jueus, és a Vilafranca durant una setmana en el Campus d’Hoquei que organitza el Club Patí Vilafranca i estan allotjats a l’Alberg municipal de la Fassina.
Durant el campus, els joves israelians comparteixen l’aprenentatge de l’hoquei amb els joves vilafranquins així com sortides culturals i activitats de tot tipus, en uns dies en què Vilafranca ha lluït especialment amb motiu del Vijazz.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: