Divendres, 1 de desembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Pere Regull és el nou diputat de Turisme de la Diputació de Barcelona

Regull ha explicat que aquest “no és un canvi important” però que servirà per conèixer millor les iniciatives que es fan a la província i aportar noves idees a Vilafranca i al Penedès.

El president de la Diputació de Barcelona, Marc Castells, signava aquest dimarts el decret de nomenament dels nous diputats delegats de la corporació, després que en un ple extraordinari s’hagués aprovat la creació de les cinc àrees executives de la Diputació.

L’alcalde de Vilafranca Pere Regull ocuparà en el nou cartipàs el càrrec de diputat de Turisme després d’haver-ne estat diputat adjunt. Ara el diputat adjunt serà Josep Salom. El fins ara diputat de Turisme, l’alcalde de Sitges Miquel Forns, passa a ser el nou vicepresident quart i responsable de l’Àrea de Desenvolupament Econòmic Local, sota el paraigua de la qual hi ha Turisme.

Regull ha explicat que aquest “no és un canvi important” però que servirà per conèixer millor les iniciatives que es fan a la província i aportar noves idees a Vilafranca i al Penedès.

En relació a la possibilitat que sigui nomenat delegat del govern de la Generalitat a la Vegueria Penedès, l’alcalde ha dit que no hi ha hagut de moment cap pas en aquest sentit. Regull ha apuntat, però, que seria interessant que el càrrec recaigués en “algú de l’Alt Penedès” perquè ha estat aquesta comarca la que ha liderat la lluita per la vegueria pròpia. També opina que cal començar a treballar aviat en el desplegament dels serveis territorials que se’n derivin.

Regull també ha afirmat que el càrrec de delegat del govern al Penedès seria compatible amb l’alcaldia però que l’obligaria a renunciar a ser diputat de Turisme de la Diputació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: