Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
Pau Bargalló a la llista per participar en el campionat d’Europa que comença dissabte

Pau Bargalló a la llista per participar en el campionat d’Europa que comença dissabte

A la primera fase s’enfrontarà a Anglaterra, Alemanya, Holanda, Bèlgica i Itàlia

El seleccionador espanyol Alejandro Domínguez, va oficialitzar la llista dels jugadors convocats per participar en el Campionat d’Europa d’hoquei patins, que es disputarà a la Corunya des d’aquest dissabte fins diumenge 22 de juliol.
Espanya estarà enquadrada en el grup A, al costat d’Anglaterra, Alemanya, Holanda, Bèlgica i Itàlia. Per la seva banda, el B el conformaran Portugal, Suïssa, Àustria, Andorra i França.
El combinat nacional inaugurarà el campionat dissabte davant la selecció d’Anglaterra (20h), el segon duel serà davant Holanda (dilluns 16 a les 19h) i el tercer contra Alemanya (dimarts 17 a les 20h).
Dimecres 18 i dijous 19 jugarà els dos últims partits de la fase de grups. El primer contra Bèlgica (20h) i l’últim davant Itàlia (20h).
A partir del divendres 20 de juliol arrencarà la fase final, amb la disputa de les semifinals.
Dissabte 21 servirà per decidir els finalistes i el diumenge 22 es coronarà al nou campió.
A més del sadurninenc Pau Bargalló (FC Barcelona), la llista la formen Xavi Malián i Eduard Lamas (Liceo), Sergio Fernández i Ignacio Alabart (FC Barcelona), Albert Casanovas i Raul Marín (Reus Deportiu), Nil Roca (Noia Freixenet), Ferran Font (Sporting CP) i Jordi Adroher (Benfica).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: