Dimarts, 18 de setembre de 2018
Penedès Televisió
Ràdio Vilafranca

Marco Mezquida i Celeste Alías tanquen el festival MusicVeu amb el seu espectacle “Llunàtics”

Diumenge acabava la quarta edició del festival MusicVeu, que ha tingut lloc al Fòrum Berger Balaguer durant sis mesos, des del 28 de gener fins al passat diumenge 8 de juliol.

Els encarregats de cloure el festival eren Marco Mezquida al piano i Celeste Alías a la veu, amb la col·laboració del pintor Txema Rico que va projectar algunes pintures durant el concert. Mezquida, abans del concert, ens definia la seva música com a “lliure” sense voler encasellar-la en cap estil concret.

El festival social i solidari ha constat de deu concerts d’estils i posicionaments ben variats amb ànim de promoure la cultura musical en directe al territori i ajudar a promocionar des de grups emergents d’estil més clàssic, fins a acollir reconeguts cantautors i conjunts de Gospel, Soul, Blues, Lírica, Bandes i Jazz. Aquesta edició ha comptat amb artistes com la Judit Neddermann, Sound sex, finalistes del programa vocal “Oh happy day”, de TV3, o Joan Chamorro presentant a Èlia Bastida juntament amb Andrea Motis i Josep Traver. Al llarg d’aquests últims sis mesos s’ha recaptat un públic molt divers, i es  destinarà el 10% de benefici social a la creu roja de l’Alt Penedès pel projecte de suport d’emergència a l’alimentació infantil. Un projecte que sota el lema “donem-li la volta per omplir el plat” treballa per reduir el nombre de famílies que es troben en aquesta situació a través dels anomenats projectes dirigits a l’alimentació infantil.

Enquesta

L'onada de feixisme que amenaça Europa...

Programació

Ràdio Vilafranca

20:00
Penedès vespre
Informatiu diari
21:00
Ruta 66
Música americana

Penedès Televisió

16:30
Punts i gols
Informació esportiva penedesenca, amb Tito Boada
17:00
L'informatiu
L'actualitat diària de Vilafranca i el Penedès
17:30
Torna-la a tocar, Sam
Actualitat cinematogràfica

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: