Dilluns, 17 de Gener de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

L’Escola Municipal de Música manté el nombre de matriculats i amplia l’aula de percussió

Els alumnes matriculats estan per sobre dels 550, més o menys igual que l’any passat.

L’Escola de música Maria Dolors Calvet es prepara ja per acollir un nou curs de cara al setembre. Un cop finalitzat el període de matriculacions, els alumnes matriculats estan per sobre dels 550, xifra molt similar a la de l’any passat.

Cada any s’incorporen 30 alumnes nous de sensibilització 1, grup que correspon a les edats de P3. La resta de places es cobreixen amb vacants. Això vol dir que l’escola no pot créixer en nombre d’alumnes i no es poden matricular nous estudiants fins que no sorgeixen vacants. Però el que sí que s’està ampliant és l’aula de percussió amb més instruments, gentilesa dels Administradors de la Festa Major com a compensació per l’actuació que fa la banda per Festa Major. Aquesta incorporació de nous instruments els ajuda en el seu objectiu pedagògic d’equiparar-se a conservatoris del nivell d’Igualada o Vilanova.

De cara al proper curs, l’escola seguirà immersa en el programa +Música tot acollint un nou centre educatiu, l’escola Sant Josep, que se centrarà en els instruments de corda.

D’altra banda, l’escola de música Maria Dolors Calvet tornarà fer un intercanvi al País Basc amb l’escola Loatzo.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: