Dimarts, 17 de Maig de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les novel·les i les edicions de butxaca, algunes de les tendències de l’estiu entre els lectors

Algunes llibreries de Vilafranca presenten les darreres novetats literàries per aquestes vacances

L’estiu és una de les èpoques en que els lectors dediquen més temps a llegir, siguin grans o petits. Algunes llibreries de Vilafranca presenten les darreres novetats literàries per aquestes vacances, és el cas de L’Odissea que recomana un seguit d’obres per a infants. Entre ells estan “Fruits i fruites”, “L’Arbre dels malsons” de la col·lecció de “l’Agus i els monstres” i “La noia de la caravana”. La llibretera, Silvia Mir, comentava que ara ja no venen tants quaderns de deures sinó més novel·les escollides pels mateixos nens i nenes.

Pel que fa al sector adolescent i juvenil les tendències segueixen sent les mateixes de la resta de l’any. Segons Jordi Romeu de La Cultural, les noies tiren més cap a les novel·les romàntiques i els nois es mostren més interessats per novel·les fantàstiques.

I pel que fa als adults, la tendència és comprar més exemplars de butxaca i, en alguns casos, llibres més densos. L’Odissea nota, sobretot, més vendes de novel·les durant els mesos estivals.

El llibreter, Pep Garcia, feia referència a la proposta que fa l’Odissea per als adults aquest estiu. Llibres com “Per combatre aquesta època”, “La desaparición de Joseph Mengele” o “Voluntat” són algunes de les obres que estan tenint més èxit, lligades totes elles a la Segona Guerra Mundial o al nazisme.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: