Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Les bandes de Cardona i de l’EMM repeteixen aquesta Festa Major 2018

Per 3r any consecutiu i per 5ena vegada la Banda de Cardona participarà a la Festa Major de Vilafranca.

I per 2n any consecutiu, la Banda de Música de l’EMM Maria Dolors Calvet, que dirigeix Sergi Raya, tocarà a la processó del 31 d’agost.

En la presentació de les bandes, celebrada ahir, els administradors han explicat que els “ha costat” convèncer la Banda de Cardona, però estan satisfets perquè “la insistència ha valgut la pena”.

El director, Xavier Ventosa, ha dit que estan “molt agraïts i honrats” que els administradors hagin tornat a confiar en ells, però ha explicat que eren reticents a repetir perquè s’ho prenen “molt seriosament” i això els comporta assajar tot l’estiu. Finalment, però, han cedit perquè és “un orgull immens”.

El director de l’EMM M. Dolors Calvet, David Miret, també està molt content de tornar a formar part de la festa i ha donat les gràcies als administradors “per confiar en els músics de Vilafranca”. Ha qualificat la seva participació a la festa major passada de “experiència fantàstica” i ha

proposat que les dues bandes tornin a tocar plegades un parell de peces a l’acabar la processó del 31 d’agost.

Miret s’ha desfet en elogis cap a la Banda de Cardona dient que és una “referència” per a ells i que “a la Festa Major hem tingut moltes bandes, però que la de Cardona ha causat furor” per la seva entrega, generant escola.

Els concerts de banda es mantindran a l’escola Sant Ramon.

Els administradors han anunciat també que dijous vinent fan una festa a dos quarts de 8 del vespre, al Claustre de Sant Francesc, per presentar els grups del Festival Gloriós 2018.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: