Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Policia Local de Vilafranca deté un presumpte estafador de gent gran

Dijous es va presentar a la Prefectura de la Policia Local un ciutadà informant que a una familiar de 83 anys li havien cobrat 750 euros per una suposada revisió d’un aparell d’osmosi.

Com que la dona només disposava en aquell moment 350 euros, la persona que li havia fet la revisió li va dir que passaria el dia següent per cobrar la resta i revisar l’aparell.
La Policia Local va contactar amb la companyia encarregada de fer les revisions dels aparells d’osmosi i va confirmar que només envia personal a sol·licitud del client i mai per iniciativa pròpia.

Els agents van informar la persona estafada que, quan arribés el suposat tècnic, els avisés i van procedir a la identificació i detenció d’aquesta persona. Van comprovar que portava documentació, suposats contractes, a nom de diferents empreses per fer efectives les seves estafes.

Després de les primeres diligències els agents van comprovar que l’inidividu estava buscat per diferents unitats d’investigació de Mossos d’Esquadra per actuacions a la ciutat de Tarragona i Valls amb una gran quantitat d’estafes efectuades.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: