Dissabte, 20 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La millora de la xarxa d’aigua d’Olèrdola continua amb obres a Sant Pere Molanta

Dijous passat començaven les obres de renovació de la xarxa d’abastament d’aigua del carrer Sant Roc de Sant Pere Molanta, que han de finalitzar abans no acabi aquest juliol.

La inversió forma part de les 6 obres que aquest any s’han prioritzat a Olèrdola per a millorar la xarxa d’aigües i suma un total de 202.523 €. Quatre de les actuacions es fan a Sant Pere Molanta. A Sant Miquel, l’actuació anirà vinculada a l’execució de les obres de reforma del casc antic del poble, que han de començar en breu.

A Olèrdola la mitjana d’aprofitament de l’aigua se situa en el 40%, mentre que a Catalunya és del 60%. Per revertir aquesta situació, el govern ha prioritzat durant aquest mandat la millora de la xarxa d’aigua amb inversions que es financen en bona part amb els recursos provinents del compte d’explotació d’EMAVSA.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: