Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La JNC aposta perquè el PDeCAT lideri un espai polític més transversal i plural

La Joventut Nacionalista de Catalunya ha celebrat el seu Consell Nacional previ a les vacances d’estiu aquest dissabte a Vilafranca.

Els joves independentistes han apostat perquè després de la pròxima Assemblea Nacional del PDeCAT, que tindrà lloc aquest cap de setmana, es lideri un espai polític “més transversal i plural per poder assolir la majoria social que necessita l’independentisme”.

La portaveu del PDeCAT, Maria Senserrich, ha acompanyat als consellers i conselleres nacionals durant la cloenda de la jornada, que tenia lloc a les instal·lacions de l’Enològica. Allà ha dit que “el PDeCAT sempre ha estat una força política amb ganes d’escoltar a tothom”.

Senserrich ha recordat que el PDeCAT té “el repte d’ajudar el Govern amb tot el que calgui per fer la República i tota la gent que es troba en situació de repressió i persecució”, així com treure bons resultats a les properes eleccions municipals i mantenir la seva hegemonia a les institucions.

El secretari general de la JNC, Sergi Miquel, també s’ha referit la pròxima Assemblea Nacional del PDeCAT tot esperant que serveixi per “reforçar el partit i construir i definir les línies d’un nou espai polític”. La JNC ha aprovat en el marc del Consell Nacional, les esmenes que aporta a l’assemblea.

Finalment, el coordinador de l’Assemblea del PDeCAT David Font ha explicat que la convocatòria servirà per debatre els posicionaments ideològics, l’estructura del partit i el seu futur a través de les 1.900 persones associades que hi participaran.

Durant el consell nacional, celebrat a l’Edifici de l’Enològica de Vilafranca del Penedès, els consellers i conselleres nacionals han pres un posicionament polític en forma de moció sota el lema “Per una democràcia propera als ciutadans”.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: