Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Granada demana a les administracions superiors solucions al conflicte que crea una família

Es tracta d’un clan familiar que fa 20 provoca tensions i conflictes amb els veïns i que acumula centenars de denuncies per diversos fets sense que es trobi la manera de reconduir la situació.

Aquest dimecres prop de 200 veïns de la Granada es van concentrar davant d’un dels habitatges que tenen ocupats al municipi una coneguda família que fa més de 20 anys que genera conflictes i tensió amb els veïns. La gota que van encendre els ànims en aquesta ocasió va ser l’agressió a una parella que va acabar amb una de les persones agredides a l’Hospital. Joan Amat és el primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de la Granada i regidor de governació.
Des de l’Ajuntament recorden que fa pràcticament dues dècades que pateixen aquesta situació i que des de les administracions superiors no se’ls ofereix cap solució. Consideren que després de tant de temps la qüestió s’ha convertit ja en un greu problema que l’actual sistema no sap solventar. Reconeixen que des de l’Ajuntament tenen poques eines per actuar, i que tant Mossos d’Esquadra com Serveis Socials per exemple van responent, però és sempre a situacions puntuals i sense afrontar el problema d’arrel. Demanen que la conselleria d’Interior actuï.
Denuncien que és una família que té ocupats de manera il·legal dos habitatges, que acumula més de 150 multes per infraccions diverses com ara conduir sense carnet, fer-ho amb la ITV caducada, conducció de menors i altres i amb constants denuncies i queixes per accions incíviques que molesten a la resta de veïns. Des de l’Ajuntament lamenten que el propi sistema està permeten aquestes situacions fora del sistema, ja que no s’hi actua i hi ha total sensació d’impunitat. També demanen als veïns que denuncien aquestes situacions. De moment, explica Amat, de l’agressió de dimecres no ha estat denunciada.
Des de la Granada consideren també que es tracta d’un problema a nivell comarcal, i apunten que en els darrers mesos al Penedès hi ha dues patrulles menys dels Mossos i això es nota.

Efemèrides

19 de juliol
No hi ha efemèrides

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: