Dimarts, 26 de setembre de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La gran final del Pica lletres s’emet aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda a PTV

La Mireia Mayans, ha estat l’encarregada de representar la comarca de l’Alt Penedès al programa.

Pica Lletres és un concurs de Produccions Audiovisuals Antàrtida per a les televisions locals que consisteix bàsicament a lletrejar paraules i a superar diverses proves relacionades amb la llengua. El concurs es va començar a enregistrar a finals de l’any passat en diversos punts del territori amb la col·laboració dels equips tècnics i humans de les televisions locals participants.

A Vilafranca, l’Enològica va acollir les gravacions de l’edició comarcal amb la participació d’escoles i instituts de Vilafranca, Sant Martí Sarroca, Els Monjos, Sant Sadurní i Gelida.
La Mireia Mayans, l’Aruna Carbó i la Marina Cerdó, alumnes de 3er d’ESO de l’institut Eugeni d’Ors, van ser-ne les guanyadores. Una d’elles, la Mireia Mayans, ha estat l’encarregada de representar la comarca de l’Alt Penedès a la 10a Gran Final del Pica Lletres, que es va enregistrar el passat 19 de juny al Teatre de la Passió d’Esparreguera, i que s’emetrà aquest diumenge a dos quarts de cinc de la tarda en una única emissió a Penedès TV.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: