Dimarts, 28 de Març de 2023
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Diputació de Barcelona realitza el cens d’activitats i establiments d’Avinyonet i Subirats

Aquests cens recull, en una base de dades que s’elabora mitjançant l’aplicació informàtica Gestor d’informació d’Activitats, tots els establiments, tant públics com privats, que hi ha als municipis.

A Avinyonet del Penedès s’han censat 109 activitats i a Subirats 245. Com és característic a la comarca de l’Alt Penedès, en aquests dos municipis destaquen com a principals activitats els cellers de vins i caves.
La finalitat del cens és millorar la gestió administrativa de les activitats i que totes les àrees de l’Ajuntament utilitzin la mateixa base de dades de manera que puguin treballar de manera més transversal i coordinada.
Les dades que figuren al cens fan referència a l’empresa o persona titular de l’activitat, a l’emplaçament, a la classificació segons la normativa que regula el règim d’intervenció de les activitats, a la data de la llicència o de la comunicació i a les dades tècniques relacionades amb cadascuna de les activitats.
A més de millorar la gestió administrativa de les activitats, el cens aporta a l’Ajuntament informació que li serveix per a molts àmbits, com ara l’urbanisme, el medi ambient o la promoció econòmica. El cens, a més, conté les coordenades de tots els establiments per la qual cosa es pot bolcar en el Sistema d’Informació Geogràfica que utilitzi l’Ajuntament i es pot actualitzar fàcilment mitjançant la mateixa aplicació del Gestor d’Informació d’Activitats.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: