Dimecres, 24 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La capella de Sant Joan acull l’exposició Diversitats de l’artista Daniel Casanovas

La inauguració de l’exposició es va fer aquest passat dissabte a les 7 del vespre i recull l’obra més recent del vilafranquí.

L’exposició Diversitats està formada per dibuixos fets a llapis, desenvolupats durant els darrers anys. A partir del detall que permet una fotografia, podent-hi observar cares, gestos, espais i textures, Casanovas transforma i materialitza aquesta observació a través de gestos pictòrics, redibuixant-ho sobre paper. Minuts abans de la inauguració, el dibuixant i gravador vilafranquí confessava que la idea inicial no era la de fer una exposició.

Casanovas, va néixer l’any 64 a Vilafranca. Ha treballat molts anys al taller Barberà de Barcelona, estampant obres de Tàpies, Miró, Plensa, Forteza o el suec Ferdinand Finney. Format com a delineant, va cursar estudis l’Escola EINA i ha realitzat exposicions col•lectives a Barcelona i Vilafranca. A més, va ser el primer guanyador del Premi Nadal Cava que justament enguany celebra els seus vint-i-cinc anys. Casanovas reconeixia que es tracta de l’exposició més important que ha fet fins ara i desitjava que la gent la gaudeixi tal com ell fent els quadres.

A l’acte hi va anar el regidor de cultura de l’Ajuntament de Vilafranca, Raimon Gusi, que va dir que és important donar a conèixer un artista local en aquest espai.

L’exposició podrà visitar-se en horaris de dimecres a divendres de cinc a vuit del vespre, els dissabtes de 6 a 8 de la tarda i els diumenges de dotze a dues i de 6 a 8, fins al diumenge 12 d’agost.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: