Diumenge, 21 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La calor i el bon temps animen a comprar a les rebaixes d’estiu a Vilafranca

El mes de juliol és sinònim de rebaixes i a la capital de l’Alt Penedès són moltes les botigues que han començat a fer els primers descomptes.

Enguany, molts dels establiments ja van començar el darrer cap de setmana de juny a aplicar bona part de les reduccions als seus productes. A Calçats Gatell aquestes primeres setmanes de promocions han anat força bé i en la mateixa línia que l’any anterior, tot i que reconeixen que el canvi de temps i la calor han animat a molta gent a comprar, tal com explica l’Isabel Iniesta.

Les sabates de temporades anteriors tenen un 50% de descompte, mentre que a les més noves apliquen una reducció d’un 10, 20 o 30 per cent en funció del model.

El bon temps també ha animat a comprar peces de roba més fresques. Ho han notat botigues com Ca la Núria que ja va començar a rebaixar els seus productes el divendres 29 de juny. La Laia Bundó, comercial d’aquest establiment del carrer de la Parellada, es mostrava satisfeta.

Bundó explica també que sobretot es venen molts vestits i roba fresca d’estiu com bermudes o samarretes de tirants.

A Ca la Núria els complements que tenen una rebaixa d’un 10% i la resta de productes van arrencar amb un 30% de descompte. Tots plegats, ja tenen la mirada posada a les segones rebaixes en les que es preveuen encara més promocions.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: