Dijous, 25 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

La Barceloneta ha celebrat la seva festa de barri amb bona participació de públic

Des de l’Associació de Veïns destaquen la bona participació en els actes organitzats i lamenten no disposar de més dies i hores per poder programar més activitats.

Les festes dels barris a Vilafranca han continuat aquets passat cap de setmana amb els actes que ha celebrat des de divendres al vespre i fins diumenge l’Associació de Veïns de la Barceloneta Sant Magí. Un seguit d’activitats que tenen la particularitat que se celebren sempre en horari de tarda vespre, ja que en aquestes èpoques de més calor al matí acostuma a haver-hi menys seguiment.
Enguany, com explica el president de la Barceloneta Diego Teruel, estaven satisfets de la resposta dels veïns a la seva proposta d’actes, ja que la majoria havien tingut una assistència.
Entre els actes amb més seguiment, el sopar de divendres amb un centenar de veïns,i on també van ser-hi presents els regidors de l’equip de Govern Raimon Gusi i Josep Maria Martí. Gusi destacava que les festes de barri són un preàmbul de la Festa Major, i un bon espai de trobada dels veïns. En aquest sentit remarcava que sempre tindran el suport de l’Ajuntament. Altres actes destacats van ser la festa infantil amb xocolatada i la sessió de playback del casal d’avis de dissabte tarda; o les havaneres i la dansa oriental de diumenge. Teruel explicava que voldrien fer més activitats a la festa del barri, però que ja no tenen més espai.
Els membres de la junta destaquen que per a ells és molt important que hi hagi una bona participació en les activitats que organitzen, i que s’entengui també la festa com un espai de contacte i coneixement entre els veïns que viuen a la Barceloneta-Sant Magí.
Les festes dels barris a Vilafranca prenen aquest proper cap de setmana un descans, ja que se celebra el Vijazz. El barri de Sant Julià en reprendrà l’activitat entre el 13 i el 15 de juliol.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: