Dilluns, 14 de Juny de 2021
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Inicien els tràmits per restringir els vehicles pesants a la N-340 entre Altafulla i Vilafranca

El Servei Català de Trànsit ha posat en marxa els tràmits per restringir la circulació de vehicles pesants a diversos trams de l’N-340 i a l’N-240, a les demarcacions de Barcelona, Tarragona i Lleida.

En concret, la proposta de resolució estableix la restricció de vehicles o conjunts de vehicles de transport de mercaderies de 4 o més eixos.

Un dels trams afectats a la N-340 va des del PK 1.176,4 a Altafulla fins al PK 1.209,5 a Vilafranca. Els vehicles afectats per aquesta restricció podran utilitzar com a itinerari preferent el delimitat per l’AP-7/E-15, entre les sortides número 32, Altafulla, i la número 30, Vilafranca sud.

Segons Trànsit, aquest tram registra un volum elevat de vehicles pesants i comparativament una sinistralitat notablement més elevada que els seus recorreguts paral·lels per les autopistes AP-2 i AP-7, respectivament, les quals constitueixen una alternativa de més capacitat i millor traçat.

La resolució per la qual s’establiran les restriccions, entrarà en vigor un cop es publiqui al DOGC i resultin efectives les bonificacions que s’apliquin als trams de les autopistes AP-7 i AP-2.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: