Diumenge, 5 de Juliol de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Ingresses a presó per robatori tres homes, detinguts dilluns passat a Vilafranca

Els Mossos van detenir dilluns passat al peatge de Vilafranca tres homes com a presumptes autors de sis robatoris amb força a domicilis de Tarragona, Cambrils, Roda de Berà, Girona i Pineda de Mar.

El grup buscava objectes fàcils de transportar i amb una sortida fàcil al mercat il·lícit, com per exemple diners en efectiu, joies, roba i objectes electrònics. La investigació es va iniciar arran d’una identificació realitzada el 22 de juny per la Policia Local de Martorell i posteriorment va permetre ubicar els domicilis emprats pel grup d’homes de nacionalitat xilena, un a Barcelona i un altre a Vilafranca, que formarien part d’un grup criminal especialitzat en aquest tipus de robatoris. Finalment, dilluns els Mossos van interceptar els tres presumptes lladres al peatge de Vilafranca i després de passar a disposició judicial aquest dijous passat, el jutjat en funcions de guàrdia ha determinat l’ingrés a presó de tots ells.

Dos dies després de la detenció dels tres homes es van fer dues entrades i escorcoll, amb ordre judicial, en els domicilis dels detinguts, on es va localitzar un gran nombre d’objectes de valor sostrets.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: