Dissabte, 26 de Setembre de 2020
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Halldor Mar porta la fòrmula islandesa del bon rotllo a la terrassa de Vinseum

Amb el seu llibre “El món segons Halldor. La fòrmula islandesa del bon rotllo” va omplir de gom a gom la terrassa de Vinseum.

El músic islandès i presentador del programa Katalonsky de TV3, Halldor Mar, va protagonitzar la tercera de les tertúlies literàries aquest dimecres. Amb el seu llibre “El món segons Halldor. La fòrmula islandesa del bon rotllo” va omplir de gom a gom la terrassa de Vinseum. Malgrat tractar-se d’un país discret i reservat, Halldor reconeix que Islàndia és un dels països amb més escriptors per càpita. Ell en el seu llibre ha volgut explicar la seva filosofia de vida i com s’ho fa per ser feliç.

A més de ser músic i haver fet diverses versions en anglès d’alguns dels temes més coneguts de la Nova Cançó, el Halldor s’ha fet molt popular arran del programa Katalonsky de TV3 amb el que viatja pel món buscant persones no catalanes, que viuen en un altre país i parlen català.

Reconeix que ell mateix quan va arribar a Catalunya per ampliar els seus estudis de guitarra clàssica no sabia ni que existia el català; de fet venia amb un diccionari d’espanyol sota el braç. I després, amb el temps, va conèixer la nostra llengua i ja no se’n va desprendre mai més.

La propera i darrera entrevista del cicle Tertúlies Literàries a la terrassa de Vinseum serà el proper dimecres i estarà protagonitzada pel periodista i corresponsal de TV3 a la Xina durant 12 anys, Sergi Vicente amb el seu llibre Xina Fast Forward.

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: