Dimarts, 23 d'abril de 2024

FC Santboià 1-FC Vilafranca 3

El Vilafranca de futbol ha guanyat, amb una victòria clara, al Sant Boià en la primera eliminatòria de la Copa Catalunya

Aquest diumenge a la tarda es va celebrar la primera ronda de la Copa Catalunya de futbol i els vilafranquins es desplaçaven al camp del Futbol Club Santboià. El Futbol Club Vilafranca es va endur la victòria amb un clar 1 a 3. Una victòria fonamentada en la primera part del partit, en la que els de la capital de l’Alt Penedès van dominar clarament, marcant els 3 gols. A la segona part va venir el relaxament, que van aprofitar els del Santboià per marcar el seu gol, un fet que va despertar les alarmes i va motivar canvis en les files del Vilafranca, que finalment no va haver de partir per la victòria. La segona ronda de la Copa Catalunya la disputaran contra el Club Esportiu Hospitalet. I abans també tindran competició de pretemporada amb el primer partit del torneig dels Històrics, aquest dimecres.