Divendres, 19 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Familiars dels presos polítics participaran en un col·loqui dissabte a Vilafranca

El Comitè Llibertat Vilafranca ha preparat un seguit d’accions per conscienciar i reclamar la llibertat dels presos i exiliats polítics aprofitant la celebració del Vijazz Penedès.

El germà d’Oriol Junqueras, altres familiars de presos i exiliats polítics, així com un membre de la Junta Nacional d’Òmnium seran aquest dissabte a les 7 de la tarda a Vilafranca per participar en un col·loqui organitzat pel Comitè Llibertat Vilafranca.

El col·loqui tindrà lloc a la Plaça de la Vila i enllaçarà amb la interpretació dels Músics per la Llibertat que, des del 15 de novembre, toquen cada vespre a Vilafranca per reclamar la llibertat dels presos polítics.

També hi ha previstes diferents accions com la penjada de cartells i de pancartes en els diferents espais del Vijazz amb la voluntat de no oblidar que fa més de vuit mesos que polítics catalans són a la presó i a l’exili per defensar allò que els ciutadans van votar a les urnes.

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: