Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

ERC i VEC lamenten que el govern municipal els exclogui dels actes oficials de l’Ajuntament

Els dos grups municipals denuncien el que consideren política sistemàtica del govern del PDeCAT i el PSC de no convocar-los als actes oficials que s’organitzen des de l’Ajuntament.

La gota que ha fet vessar el got, ha estat la recepció als nois i noies saharauis que passen l’estiu a Vilafranca. ERC i VEC denuncien que des del govern, és el tercer any consecutiu que no se’ls ha comunicat cap tipus d’informació al voltant d’aquesta recepció oficial i que com cada any la
primera notícia al respecte ha estat a través dels perfils oficials de l’Ajuntament.
Els dos grups municipals denuncien que l’actual equip de govern (PdeCat i PSC) entén l’Ajuntament de forma exclusiva i discriminatòria, dificultant la participació dels grups de l’oposició i, per tant, restant representativitat a la institució municipal. També critiquen que amb aquests tipus d’actuacions donen una visió sectària i partidista d’una institució pública com és l’Ajuntament i que ha de representar a totes les vilafranquines i vilafranquins.
Des d’ERC i VEC reclamen al govern que governi pensant en el conjunt de la població i no només pels seus interessos de partit, i exigeixen canvis en el protocol i en comunicació.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: