Dissabte, 13 d'Agost de 2022
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots plantegen portar la torre de 8 per la diada de Màrtirs Street

Els barcelonins fa temps que tenen el castell de 9 al calendari però el van deixant enrere tot i que la idea és poder-lo assolir a la diada de màrtirs.

El proper dia 4 d’agost se celebra al carrer Vall del Castell la tradicional festa dels Màrtirs. Una festa que organitzen entre els veïns del carrer i la colla dels Xicots de Vilafranca amb la col·laboració de Joventuts d’ERC i els castellers de Barcelona. La festa començarà a les 6 de la tarda amb la traca d’inici, tot seguit tindrà lloc una gimcana infantil en comptes dels tradicionals pallassos, després de 18:30 a 19 es farà una activitat de zumba amb Ona Calaf i organitzada per Joventuts d’Esquerra Republicana. Els veïns de Màrtirs s’encarregaran de la xocolatada i a les 7 en punt començarà una diada que es va recuperar l’any 2008, la de Màrtirs Street en la que tradicionalment actuen els Xicots acompanyats dels Castellers de Barcelona. Els barcelonins fa temps que tenen el castell de 9 al calendari però el van deixant enrere tot i que la idea és poder-lo assolir a la diada de màrtirs.

Per la seva banda, els Xicots acaben d’estrenar recentment el 3d8 i tenen com a objectiu la torre de 8 per Màrtirs Street.

Al finalitzar l’actuació castellera tots aquells que vulguin podran gaudir del sopar a la fresca i tot seguit ballar amb la música del dj Jordi Vilella. Els tiquets pel sopar es podran adquirir a diferents establiments del carrer, així com en les colles dels Xicots i de Barcelona. A més, durant la festa els de la camisa vermella muntaran una paradeta per col·laborar amb l’Associació Down Catalunya venent entrades a Port Aventura. Els diners recaptats seran per aquesta entitat.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: