Divendres, 19 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca porten el 3 de 8 fins a Salt

Els vermells han pogut descarregar el seu tercer 3 de 8 de la temporada, que han acompanyat de la Torre de 7 i el 5 de 7, en una matinal de molts castells

Dia de molts castells per als Xicots de Vilafranca a la Festa Major de Sant Jaume a la ciutat gironina de Salt. Fins a 5 construccions han necessitat els vilafranquins per completar una bona jornada. Una diada llarga i pesada amb fins a 17 castells entre les 4 colles.

En primera ronda han hagut de desmuntar un 3 de 8 remenat que no ha convençut a la canalla. En repetició els Xicots si se l’han apuntat amb bones mides, el tercer de la temporada i per segon cap de setmana consecutiu. El mateix els ha passat amb la Torre de 7, que han desmuntat primer, per assolir-la tot seguit. Una torre que necessita tenir una bona setmana d’assaig per veure si es possible posar-la dalt d’un folre,dissabte vinent a la diada de Màrtirs. La diada de Salt l’han tancat amb el 5 de 7, deixant el 4 de 8 a casa.

La colla local dels Marrecs de Salt s’han quedat aquest cop sense castell de 9, ja que han fet dos intents desmuntats de 3 de 9 amb folre, castell que al juny havien descarregat a casa i carregat a primers de juliol a Vic. Han completat una bona jornada amb 5 rondes, que els ha permès completar el 5 de 8, la Torre de 8 amb folre i el 3 de 8. Els Castellers de Barcelona també han hagut de deixar en intent desmuntat la seva aposta més gran del dia, la Torre de 8 amb folre, conformant-se amb la clàssica de 8, 3 de 8, 4 de 8 i Torre de 7. La quarta colla a plaça, els habituals Xerrics d’Olot han completat castells de 6.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: