Divendres, 29 de març de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca estrenen el 3 de 8 aquest any per partida doble

Esplugues de Llobregat al matí, i Sant Vicenç dels Horts a la tarda han gaudit dels primers 3 de 8 de l’any de la colla vilafranquina

Els Xicots de Vilafranca l’han fet esperar enguany, però el 3 de 8 ja torna a ser de color vermell. La Festa Major de Santa Magdalena a Esplugues de Llobregat ha estat la plaça que ha vist  completar la millor actuació de la temporada vermella, on han descarregat junts els dos castells bàsics de 8. Han obert la diada amb el 3 de 8, que el passat mes de juny van deixar en intent desmuntat a La Bisbal del Penedès. Amb un tronc renovat i ben defensat, sobretot per dalt, l’han completat amb bona nota. L’actuació l’han completat amb el tercer 4 de 8 de l’any i el 5 de 7. Un pas endavant important que dona alè a la colla pensant sobretot en la important diada de Màrtirs.

En aquesta diada al Baix Llobregat els Bordegassos de Vilanova han assolit el 4 de 7, el 4 de 7 amb l’agulla i el 3 de 7. La colla local, els cargolins, han sumat el 3 de 7 aixecat per sota, el 5 de 7 i el 4 de 7 amb l’agulla.

Sense sortir del Baix Llobregat i en la tercera diada dels Xicots del cap de setmana, dissabte a Masquefa van fer el 3 i el 4 de 7, nou compromís de tarda a la Festa Major de Sant Vicenç dels Horts. El 3 de 8 ha estat de nou el millor castell dels de cal Noi Noi. Han completat la diada amb el 5 de 7 i el 4 de 7 amb l’agulla.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: