Diumenge, 14 de juliol de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Xicots de Vilafranca completen el segon 4 de 8 de l’any a La Granada

Abans de l’inici de la diada, es va descobrir una placa commemorativa del 4 de 9 amb folre que els Xicots van descarregar a La Granada l’any passat, el primer que es veia a la vila penedesenca.

El 4 de 8 va ser el castell més destacat dels Xicots, en una diada que els va seguir rodant els troncs i encarar l’estiu amb garanties. La colla vilafranquina no va arriscar amb el 3 de 8 que es reserven per d’aquí uns dies, amb una mica més d’assaig. I es que un dels punts principals ha de ser no caure.

Van obrir la diada de Festa Major, dissabte tarda a La Granada amb la cinquena Torre de 7 descarregada del curs, que agafa bona mida per pensar en la de 8 amb folre. veurem si arriba en alguna de les quatre diades importants que han d’afrontar aquest mes de juliol. Van seguir amb el 4 de 8 el segon de l’any, després del descarregat a les Fires de maig. Un quatre que van agafar bé de mides. Van tancar la diada amb el 5 de 7. Embranzida pels propers compromisos que com dèiem seran exigents.

Els Castellers de Sant Pere i Sant Pau que s’estrenaven a la plaça penedesenca, van saldar unta gran actuació amb el 3 de 8, el 4 de 8, el 4 de 7 amb l’agulla i el Pilar de 6. Destacar el tercer pilar de mèrit de l’any i sobretot el 4 de 8 el primer que la colla descarregava fora de Tarragona.  Els Castellers de Sant Cugat, després de la ressaca de la seva Festa Major, van complir amb una clàssica de castells de 8.

 

 

 

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: