Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca

Els Verds volen acompanyar el 3/10fm de Vilanova amb la T/9fm i el 5/9 f

Els Castellers de Vilafranca podrien assolir la T/9fm número 100 del seu historial , i volen recuperar també el 5/9f per acompanyar el 3/10fm en la diada de dissabte a Vilanova.

Aquest dissabte a la tarda els Castellers de Vilafranca tornen a participar a la Festa Major de la Mare de Déu de les Neus de Vilanova, on aquests darrers dos anys ja han portat com a castell estrella el 3 de 10 amb folre i manilles. Enguany no serà diferent, i com explica el cap de colla, Toni Bach, el segon castell de la diada per part seva serà el 3 de 10. Abans en primera ronda plantegen la torre de 9 amb folre i manilles, que podria ser la número 100 del seu historial. Bach considera que hi arriben en un bon moment.
A la tercera ronda els vilafranquins es plantegen recuperar un castell que fa algun temps que no duen a plaça, com és el 5 de 9 amb folre. Tancarien la participació a Vilanova amb el pilar de 8 amb folre i manilles.
Els Castellers de Vilafranca preparen un assaig especial per divendres de cara a l’actuació de dissabte a Vilanova. Després faran un lleuger descans abans d’afrontar el durant el mes d’agost una de les parts més intenses de la temporada tot just abans de la Festa Major de Vilafranca.

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: