Dijous, 18 d'abril de 2024
En directe: Penedès Televisió
En directe: Ràdio Vilafranca
El Vilafranca s’enfrontarà al Sant Andreu i Manlleu en primera ronda dels Històrics

El Vilafranca s’enfrontarà al Sant Andreu i Manlleu en primera ronda dels Històrics

El Vilafranca debutarà el dimecres 1 d’agost davant del Manlleu (18,00)

Es va presentar al Museu Olímpic i de l’Esport a Barcelona, el Torneig d’Històrics del Futbol Català, en un acte que es va convertir en el punt de trobada del futbol català.
La XXXIII edició dels Històrics se celebrarà del 30 de juliol al 5 d’agost al Municipal del Guinardó a Barcelona. 12 equips de màxim nivell, amb representants de Segona B, Tercera Divisió i Primera Catalana s’enfrontaran per agafar el relleu com a vigent campió del Badalona. El sorteig va formar els següents grups: Grup 1: Cornellà, Horta i Sants Grup 2: Badalona, Grama i Júpiter Grup 3: Sant Andreu, Vilafranca i Manlleu Grup 4: L’Hospitalet, Martinenc i Montañesa
Els triangulars es jugaran del 30 de juliol al 2 d’agost i els guanyadors de cada grup disputaran les semifinals el 4 d’agost, la gran final serà el diumenge 5 d’agost.
El Vilafranca jugarà el dimecres 1 d’agost, primer davant el Manlleu (18,00), el que perdi s’enfrontarà a continuació davant del Sant Andreu (19,00) i el que guanyi el primer partit, a continuació davant del Sant Andreu (20,00).

Subscriu-te al butlletí

Subscriu-t'hi: